Maicroft, przecztaj dokładnie co napisał kolega
Z tego co ja widze to ta radza jest NIE TYLKO na tylniej klapie 
Czyli to Twoja teoria legła w gruzach
Widzę, ze w różnych wątkach na siłę chcesz udowodnić, ze nie warto dbać o samochód. Tylko później zakładane są własnie takie wątki jak ten - niikt nie chce kupic ode mnie auta, co zrobić?
Ano niestety jak się o auto nie dbało to i teraz trudno o klineta.
[ Dodano: Pon 09 Lut, 09 08:07 ]
Oczywiście ze warto :!: A zeby nie usłyszec że "auto dostało w dupę" wtystarczy zrobić zdjecie tego rdzawego odprysku i pokazac w ten sposób co było przyczyna lakierowania klapy. Choć zapewne wystarczyłoby zrobić porządna zaprawkę
Zamieszczone przez bartweg

Czyli to Twoja teoria legła w gruzach

Widzę, ze w różnych wątkach na siłę chcesz udowodnić, ze nie warto dbać o samochód. Tylko później zakładane są własnie takie wątki jak ten - niikt nie chce kupic ode mnie auta, co zrobić?
Ano niestety jak się o auto nie dbało to i teraz trudno o klineta. [ Dodano: Pon 09 Lut, 09 08:07 ]
Zamieszczone przez Maicroft
. A mi się zawsze wydawało, że O1 kombi to idealny samochód rodzinny, czyli bardzo często kupowany "do celów tylko prywatnych".
Otóż tak nie jest, samochód jest według mnie zadbany, choć każdy może inaczej podchodzić do wyrazu zadbany, ja się starałem by wszystko zawsze działało jak należy, i by auto nie traciło z czasem na wyglądzie!
Komentarz